De 3 stappen

De belangrijkste oorzaak waarom je de verbinding met jezelf kwijt bent is een vervuilde binnenwereld: onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen uit het verleden. Ik onderken 3 essentiële stappen om de verbinding met jezelf weer te herstellen, zodat jij je leven opnieuw kan inkleuren hoe jij dat wilt, van binnenuit: Bewustwording, Acceptatie en Transformatie.

Alleen door de weg naar binnen te gaan, pak je de oorzaak aan van je klachten en vind je jezelf weer terug. Alles draait hierbij om voelen en ervaren. Vergelijk het met een ui die je afpelt, net zo lang tot je bij de kern komt. Klachten verminderen en/ of verdwijnen, hoe meer jij leeft van binnenuit.  Voor meer achtergrond, verwijs ik naar mijn visie op gezondheid.

  1. Bewustwording
  • Welke onbewuste programmering zet jou vast en bepaalt jouw leven op dit moment?
  • Wat is de boodschap van jouw lichaam en alles om je heen?
  • Wie ben je werkelijk (in het grotere geheel)?
  • Wat is het doel van jouw leven?
  1. Acceptatie

Alles mag er zijn, precies zoals het op dit moment is: je gedachten en gevoelens, donker en licht, dus ook alle pijnlijke ervaringen uit je verleden die nodig waren om jezelf nu te mogen bevrijden.

  1. Transformatie

Het transformeren van alle innerlijke blokkades (onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen) die je doen afstaan om met plezier je leven te leven hoe jij dat wilt, van binnenuit.

Ik geef Sensi behandelingen, Luisterkind afstemmingen op afstand en Lu Jong. Hiermee kan ik jou ondersteunen bij de weg terug naar jezelf!

Individuele en groepstrajecten zijn op aanvraag.