Luisterkind

 

Wat houdt jou tegen om je leven precies zo in te richten zoals jij dat wilt, van binnenuit?

Het antwoord op deze vraag zit in jezelf, echter verstopt in je onderbewuste. Het kan ook zijn dat je met andere (levens) vragen zit, waar je antwoorden op zoekt. Waar komt bepaald gedrag vandaan? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan, thuis of op het werk? Wat blokkeert mij? Waarom ben ik vaak moe? Waarom slaap ik slecht, onbegrepen mentale en/ of fysieke klachten, relatieproblemen. Het kan van alles zijn. Door bewust te kiezen voor de weg naar binnen, krijg je antwoord op je vragen.  Wat hierbij kan helpen is een Luisterkind afstemming.

Wat is een Luisterkind afstemming?

Anders dan de naam doet vermoeden is een Luisterkind afstemming voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Voor volwassenen: op afstand leg ik contact met het onderbewuste deel van jouw persoonlijkheid, wat mogelijk is omdat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Het kind in jou wordt gehoord en dat is ontzettend belangrijk. Deze heeft zeer waardevolle informatie voor jou als volwassene in de vorm van inzichten en concrete handvatten. Deze stellen je in staat om oude patronen te doorbreken en je opnieuw te verbinden met wie je werkelijk bent. Dergelijk contact is dan ook veel diepgaander dan een ‘normaal’ gesprek.

Tijdens dit contact kijken we samen naar de vragen die jij hebt en kom jij zelf met de antwoorden. Daarnaast kijken we of we de oorzaak van bepaalde patronen uit het verleden kunnen transformeren (regressie), al tijdens het contact. Via jouw onderbewustzijn bepaal je zelf wat en hoe je wilt vertellen. Het kan dat een ander onderwerp voorrang heeft op de vragen die jij hebt meegegeven. Jouw onderbewuste weet namelijk precies wat voor jou op dat moment het belangrijkste is om te vertellen.

Het contact duurt zo lang als nodig. Ik schrijf mee en stuur je het verslag van dit contact. Ik doe de afstemming, vanachter mijn computer op een zelf gekozen moment. Het is dus niet nodig om naar mijn praktijk te komen en er is ook geen tijdsafspraak nodig. Je merkt niks van dit contact. Gegevens voor het maken van de afstemming wisselen we per email uit. Eventuele vervolgstappen nadat je het verslag ontvangen hebt, liggen bij jou. Hoe meer jij met de verkregen inzichten en handvatten doet, hoe meer vruchten je zult plukken van de afstemming. Een luisterkind afstemming is dan ook geen therapeutische behandeling of healing.

Voor kinderen: voor kinderen werkt een Luisterkind afstemming hetzelfde als voor volwassenen. Kinderen laten vaak via hun gedrag of bepaalde emoties weten dat er iets aan de hand is. In een ‘normaal’ (woordelijk) gesprek krijg je als ouder niet snel duidelijkheid wat er aan de hand is. Je kind kan hier ook te jong voor zijn. Een Luisterkind afstemming kan dan hulp bieden. Je kind geeft op onbewust niveau zelf waardevolle inzichten en concrete handvatten, waarmee je jouw kind kunt helpen.

Ook hebben kinderen vaak mooie, maar soms ook confronterende boodschappen voor jou als ouder. Ze zijn goudeerlijk en heel wijs. Ze kennen jou als geen ander en weten precies wat jij als ouder nodig hebt om jezelf te bevrijden van alles dat je doet afstaan om in vreugde te leven van binnenuit.

Enkele voorkomende problemen waarvoor een Luisterkind afstemming kan worden aangevraagd voor je kind: leerproblemen, gedragsproblemen als woedeaanvallen, bedplassen, verdriet, moeheid, slecht eten en/of drinken, concentratieproblemen, angsten en onzekerheden.

Voor wie is een Luisterkind afstemming bedoeld?

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen die gehoord wil worden. Een Luisterkind afstemming is mogelijk bij (ongeboren) kinderen, volwassenen, mensen die in coma liggen, mensen met een verstandelijke beperking, dementerenden, overleden dierbaren en dieren. Het onderbewuste vertelt.

Kosten:

De kosten van een Luisterkind afstemming zijn 79 euro (incl. btw).

Schrijf je hier in voor mijn e-mailupdates ontvang een gratis mini Luisterkind afstemming, een leuke en inzichtgevende boodschap van een aantal regels. Zo kan je op een laagdrempelige wijze kennis maken met deze bijzondere en tegelijkertijd oeroude vorm van communicatie.

Hoe vraag ik een Luisterkind afstemming aan?

Je kunt een Luisterkind afstemming aanvragen via het onderstaande contactformulier. Nadat ik de aanvraag heb ontvangen, stuur ik een mail waarin vermeld staat welke informatie ik nodig heb van jou om de afstemming te maken, evenals mijn rekeningnummer waarop je het bedrag kunt overmaken. Wanneer ik alle benodigde informatie heb ontvangen, ontvang je binnen twee weken de afstemming in je mailbox.

Vul mijn contactformulier in en stel je vraag over Luisterkind:

13 + 6 =