Lu Jong

Met jezelf aan de slag op fysiek en mentaal niveau?

Vanaf april tot oktober geef ik geef Lu Jong les op twee unieke locaties in de natuur! Van oktober tot april geef ik les in mijn praktijkruimte. 

Gun jezelf dit cadeau en doe mee!

Wat is Lu Jong?

Lu Jong is een aloude Tibetaanse methode die gericht is op het opheffen van blokkades op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau. Lu Jong betreft een serie eenvoudige maar zeer doeltreffende oefeningen die op zachte manier vanuit de wervelkolom werken, de energiebron van je lichaam. Door middel van het creëren van spanning en ontspanning op specifieke punten, helpen de oefeningen je om lichaamskanalen te herstellen en te openen. Hierdoor kan je levensenergie vrij doorstromen, wat mentale helderheid bevordert. Tevens helpen de oefeningen geblokkeerde emoties en belemmerende gedachtepatronen los te laten en te transformeren in gevoelens als liefde, mededogen en vreugde. Ze stellen je daarmee open voor wie je werkelijk bent. Zodoende kan jij jouw leven inkleuren hoe jij dat wilt, van binnenuit.

Historie van Lu Jong

Kluizenaars die hoog in de bergen leefden, wisten al dat de elementen in de natuur (aarde, wind, vuur en water) ook in hun eigen lichaam aanwezig waren. Om gezond te blijven, hebben ze een reeks met vloeiende bewegingen gecreëerd, gecombineerd met een specifieke ademhaling. Ze hebben zich hierbij laten inspireren door de natuur en de dieren die om hen heen leefden. Zo konden ze de elementen in het lichaam zuiveren en in hun oorspronkelijke staat terugbrengen. Later zijn de bewegingen en ademhalingsoefeningen aangevuld met kennis uit de Tibetaanse Geneeskunde en het Tibetaans Boeddhisme. De oefeningen kunnen worden gezien als een meditatieve vorm van yoga.

Een korte impressie : 

Informatie

Wanneer en waar:

 Vanaf april tot oktober:

  • dinsdagochtend van 8:30 – 10:00 (Recreatiegebied Madestein).
  • donderdagavond, van 19:30 – 21:00 (Strand: strandafslag 6, Pier 32)
  • zondagochtend van 8:30 – 10:00 (Strand: strandafslag 6, Pier 32)

Vanaf oktober tot april: check mijn facebookpagina voor data en tijden. 

Tijden zijn bespreekbaar, in overleg.

Kosten: introductie les: gratis, losse les: 15 euro, 10 rittenkaart: 130 euro (incl. btw)

Aanmelding: via sms of whatsapp en via facebook

Extra cadeau voor jezelf: een heerlijke afsluiting met een 5 elementen massage voor 20 euro (15 minuten, staand/ zittend met kleren aan)

Ik verzorg ook lessen en workshops voor grotere groepen. Leuk als activiteit binnen bedrijven, scholen, verenigingen of gewoon binnen je vriendengroep. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vul mijn contactformulier in en stel je vraag over Lu Jong:

15 + 3 =