Sensi therapie

Wat is Sensi therapie?

Sensi therapie is een snel werkende en krachtige manier om de kern van het onbalans naar boven te halen (geblokkeerde emoties en belemmerende overtuigingen) en te herstellen op zowel emotioneel, mentaal als fysiek gebied. Daarnaast stimuleren de behandelingen het zelf genezend vermogen van je lichaam. Wanneer dit (weer) geactiveerd is, en de balans is terug, verminderen en/ of verdwijnen je klachten. Simpelweg omdat jij weer leeft van binnenuit.

Ik leg contact met jouw onderbewuste en meet met behulp van een meetprotocol uit welke behandelmethodes en technieken nodig zjn om geblokkeerde emoties op te heffen en belemmerende overtuigingen te her programmeren. Enkele voorbeelden: drukpuntmassage, Emotional Freedom Techniques, holistic pulsing, voetreflexologie, onderdelen uit Quantum Touch, Touch of Matrix en systemisch werk. Binnen de gemeten technieken werk ik intuïtief, waardoor precies datgene gebeurt dat voor jou nodig is.

Tevens meet ik uit welke voeding en (ontgiftings)middelen het helingsproces kunnen ondersteunen en welke het helingsproces juist verstoren (allergie├źn en intoleranties). Ik werk hierbij met een breed scala aan energetische en fysieke middelen op natuurbasis.

Door deze complete aanpak is in de meeste gevallen slechts 1 tot 4 sessies nodig. Jouw lichaam doet immers het meeste werk!

Sensi therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen en gaat goed samen met reguliere behandelingen van een arts, psycholoog of fysiotherapeut.

Een Sensi behandeling is met kleding aan, alleen schoenen gaan uit. In aangepaste vorm is een behandeling op afstand mogelijk, wat bij een bedliggende of comateuze situatie uitkomst kan bieden.

Kosten:

De kosten van een Sensi therapie behandeling zijn 93 euro per uur (incl. btw). De eerste behandeling is 79 euro per uur (incl. btw).

NB: behandelingen worden niet vergoed.

Ik vind het een eer om samen met jou aan de slag te gaan om oude ballast op te sporen en te transformeren, zodat jij weer kan stralen van binnenuit. Neem contact op voor een afspraak. Je hebt geen verwijsbrief nodig en je kunt snel terecht.

 

Vul mijn contactformulier in en stel je vraag over Sensi therapie:

10 + 8 =