Wie is Dylan?

In 2013 kreeg ik een reeks heftige gebeurtenissen voor mijn kiezen. Ik werd flink wakker geschud. Het gevolg van deze opschudding was een rouwproces, een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) en een flinke depressie, gepaard met een tal van mentale en lichamelijke ongemakken. Ik ben in deze periode behoorlijk geconfronteerd met mijzelf. Ik werd op een zeer pijnlijke manier gewezen op de innerlijke vervuiling die ik bij mij droeg: emotionele trauma’s, belemmerende overtuigingen en verschillende angsten. Deze waren bepalend hoe ik dacht, voelde en omging met mijzelf en de wereld om mij heen.

Ik ben diepgegaan en heb veel onverwerkte emoties aangekeken. Ik mag mij gelukkig prijzen met het grote cadeau dat ik heb gekregen, die achter deze vervuiling lag te wachten om uitgepakt te worden: een verbonden leven vanuit vertrouwen, innerlijke vrede, onvoorwaardelijke liefde en compassie voor mijzelf en anderen. Een vreugdevol leven waarin mijn unieke talenten en gaven volledig tot z’n recht komen, een leven vanuit vuur en passie. Ik neem de ruimte weer in die ik verdien en laat mijzelf zien zoals ik ben, ongeacht wat anderen van mij kunnen denken. Ik ben milder geworden naar mijzelf en kan de speelsheid in mijzelf weer toelaten. Bovenal: ik straal van binnenuit!

Ik heb een aantal jaar geleden het roer flink omgegooid. Ik heb mijn goedbetaalde baan in de financiële sector opgezegd en gekozen voor een totaal onbekende weg, wetende dat het de juiste keuze was. Het is zeker geen gemakkelijke weg, eerder een woud waarin geen pad loopt. Echter om mijn leven in te kleuren hoe ik dat wil, was deze moedige stap nodig. Ondanks de weerstand, onzekerheid en angst, vanuit vertrouwen en overgave doen wat goed voelt voor mij. Ik zie het als groeipijn, die mij opent voor een betekenisvol leven vanuit mijn hart. Ik ervaar steeds weer dat de magie zit in de momenten dat ik mijn oude denkbeelden los durf te laten en zonder verwachting in het NU durf te zijn.

Ik heb ontdekt dat ik een passie heb voor het opruimen van de innerlijke vervuiling in deze wereld. Ik zie een geheelde wereld voor mij, een wereld zonder innerlijke en uiterlijke vervuiling, een wereld waarin iedereen leeft van binnenuit en trots is op wie hij/ zij is, een wereld vol vreugde, passie en verbinding.

Inmiddels heb ik een eigen praktijk opgezet, gericht op het her verbinden met jezelf. Door het bevrijden van innerlijke blokkades en het herstel van het fysieke lichaam, herontdek je wie je werkelijk bent. Mentale en fysieke klachten verminderen en/ of verdwijnen, hoe meer je leeft vanuit jouw krachtige authentieke centrum. Het is telkens weer een cadeau voor mijzelf om dit te zien gebeuren. Ik voel mij nederig en dankbaar dat ik een bijdrage mag leveren aan het helingsproces van een ander. Ik combineer oeroude kennis met nieuwe technieken en inzichten, oude wijsheid in een modern jasje zeg maar. Ik vind humor en relativering hierbij erg belangrijk.  

In mijn blog ‘het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen’ vertel ik meer over het persoonlijke proces dat ik heb doorleeft. Onder de andere kopjes op mijn website heb ik mijn visie uiteengezet en kan je meer lezen over de diensten die ik aanbied: Sensi behandelingen, Luisterkind afstemmingen op afstand en Lu Jong

Ik wens jou een stralend leven van binnenuit! Wellicht tot ziens in mijn praktijk.

In verbinding, Dylan